top of page
Polku_sisäiseen_harjoitteluun_etukansi.j

KEHO,HENGITYS,MIELI, TUNNE JA ENERGIA

Polku sisäiseen harjoitteluun esittelee yksinkertaisia ja tehokkaita harjoitteita kaikille rentoudesta, hiljentymisestä, sisäisestä voimasta ja energiasta kiinnostuneille. Yleensä näitä asioita tarkastellaan yhden lajin kautta, mutta kirjassa aihetta lähestytään yli lajirajojen. Harjoitteet ja niiden perusperiaatteet ulottuvat jokapäiväiseen elämään, meditaatioon, terveysharjoitteisiin ja jopa kamppailutaitoihin saakka.

 

Kirjassa kiteytyy kirjoittajan lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus sisäisestä harjoittelusta, kuten taijista, chi kungista, meditaatiosta, taojoogasta ja shiatsusta.

Kovakantinen, sidottu, 220 sivua, osittain värillinen, paljon selventävää kuvitusta harjoitteisiin (noin 150 piirrosta)

Kirjan sisältöön pääset tutustumaan tästä lähemmin

Kirja: Polku sisäiseen harjoitteluun: Keho, hengitys, mie
Play Video
Synopsis

Lämpimät kiitokset upeasta kirjasta! Oli hienoa saada myös omistuskirjoituksesi siihen! Aloin lukea siltä istumalta - mahtavaa! Tämä on oikea aarre.

 

L.M. Kaarinasta

Kiitos Tarmo kirjasta ja nopeasta toimituksesta. Kirjan ulkoasu on kuin taideteos, kaunis kansi ja ne maisemakuvat ihan mahtavia. Tästä kirjasta on monella tapaa hyötyä elämässä ja työssäni ja toivon että voin jakaa myös toisille. 


Pirkko Varkaudesta

Polku sisäiseen harjoitteluun heijastelee henkilökohtaisesti kuljettua matkaa ja matkan varrella kohdattuja haasteita ja niistä selviytymisiä. Se on kokonaisvaltainen teos, jonka kunnianhimoisena pyrkimyksenä on yhdistää sisäisten lajien harjoittajia ja tarjota lajirajat ylittävää ymmärrystä ja periaatteita eri lajien harjoitteluun. Mutta ennen kaikkea kirja puhuu juurtumisen, läsnäolon, aistimisen, kehotietoisuuden ja elämänvoiman kultivoinnin tärkeydestä. Se kannustaa rentoon tutkailevaan ja tiedostavaan harjoitteluun pelkän sokean toistamisen sijaan. Se pyytää kokemaan, tallaamaan polkua omin jaloin.

Jukka-Pekka Lilja, laitattu kirjan alkupuheesta

Reviews

Kirjaa saa suoraan kirjailijalta ja on myös mahdolista tilata kaikista kirjakaupoista ja verkkokirjakaupoista Suomessa. 

ISBN 978-952-286-964-7

Tilaukset: tarmo.hakkarainen@dnainternet.net tai 040 9632 709. Hinta minulta suoraan 39 + postitusmaksu (Kuopion kaupungin alueella ilmainen toimitus).

E-KIRJA:


Tarmo Hakkaraisen kirjaa "Polku sisäiseen harjoitteluun" saa nyt myös E-kirjana esim. Google Playstä. Pääset tutustumaan kirjaan ilmaiseksi noin 50 sivun verran. E-kirjan hinta vain 8.83. Kannattaa laittaa kirjan näyttöasetus (AA) skannattuihin sivuihin, näet tällöin kirjan taiton alkuperäisenä. 

 
https://play.google.com/store/books/details?id=MLhrBgAAQBAJ

VOIT TILATA KIRJAN KÄTEVÄSTI  ALEMPANA.
SAA MYÖS KYSYÄ LISÄTIETOA TAI ANTAA PALAUTETTA. 

Kirjailijan omat kotisivut josta saa tietoa taijista, chi kungista, taojoogasta, meditaatiosta, shiatsusta ja sisäisestä harjoittelusta sekä viikkotunneistä ja leireistä.

 

www.tarmohakkarainen.net

Youtubesta nimellä Tarmo Hakkarainen löytyy runsaasti videoita rentoutumiseen ja mielen rauhaan. 

Contact

Thanks! Message sent.

bottom of page